Hemen Ücretsiz @notbogus.com Uzantılı MSN Destekli Mail Adresi Al Kullan!
+ Konuyu Yanıtla
7 sonuçtan 1 --- 7 arası gösteriliyor

Konu: Zor gelen yerler, Takıldıklarınız, Anlamadıklarınız,...

Super Admin/WebMaster !Pin!P will become famous soon enough !Pin!P kullanıcısının avatarı
    Giriş
    Oct 2005
    İtibar Gücü
    7

Zor gelen yerler, Takıldıklarınız, Anlamadıklarınız,...

Sevgili Arkadaşlar,
    Sonuçta hepimiz insanız doğduğumuzda her şeyi bilerek gelmiyoruz bu yüzden sizlerden ricam Zor gelen yerleri, Takıldıklarınızı, Anlamadıklarınızı,... vb. gibi şeyleri MSN den sormak yerine burdan sorun ki sizin gibi bilmeyen arkadaşlarımıza da katkısı olsun...

Saygılarımla
    Bu mesaj en son " 25-05-2007 " tarihinde saat 01:46 AM itibariyle !Pin!P tarafından düzenlenmiştir...

Üye albani will become famous soon enough
    Giriş
    Oct 2005
    İtibar Gücü
    6

Beyler nereye yazacağımı şaşırdım,buradan yazayım dedim,forum çokmu ağır??ne biçim 512 bu diyorum(gerçi ben 6 aydır 512 kullanıyorum)

Sayfalar çok ağır açılıyor,geri dönüşler fena değilde,sayfa açma 15-25 saniye gibi!!!ana sayfada ağr geliyor,çözemedim doğrusu,bilginiz olsun,selamlar

Super Admin/WebMaster !Pin!P will become famous soon enough !Pin!P kullanıcısının avatarı
    Giriş
    Oct 2005
    İtibar Gücü
    7

Hallettik sorunu... kolay gelsin ...

Giriş
    Oct 2005
    İtibar Gücü
    6

Hocam yahoo mail adresimde dünden beri notbogus.com da özel mesajınız var diye görüyorum,iyide böyle bir şey yok yaw,bakıyorum yukarıya msg filan yok,kim bana PM attı beyler???anlamadım gitti
    selamlar

Giriş
    Oct 2005
    İtibar Gücü
    7

O Maileri Biz Yolladık Bilgilendirme Amaçlı Sevgili Dostum ve de okuyabilirsin. notBogus.com a yeni yazılımların eklendiğini belirten bir maildi... Öte Yandan Bu mesajın asılsız mesajlar bölümünde yer almalıydı ama biz yolladığımız için burda kalmasında sakınca görmüyorum... Telaşa gerek yok...

Giriş
    Oct 2005
    İtibar Gücü
    6

Hocam dediğin doğru o gönderdiğiniz mail leri aldım ve biliyorum,bunlar daha
    önce gelmişti ve hiç bir şey yoktur,neyse artık önemi yok zaten,kolay gelsin selamlar

Giriş
    Oct 2005
    İtibar Gücü
    7

Kolay Gelsin Albani Dostum...

+ Konuyu Yanıtla

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

Ziyaretçilerin arama yaparken bu siteyi buldukları kelimeler:

Google.com, Altavista.com, Yahoo.com, Bing.com, Ask.com, nBGroup, notBogus, !Pin!P